Servis Kami

PEMASARAN STRATEGI UNIK TERSUAI

Kami menghubungkan anda dengan pelbagai 5000+ pengaruh Cina & Melayu yang berbeza untuk jenama anda. Kami menawarkan pilihan dan perkhidmatan yang pelbagai, sebelum dan selepas jualan, untuk khalayak sasaran yang berbeza, dan mengurus semakan dan mencipta titik jualan unit untuk produk.

Penglibatan Influencer

Kami bekerjasama dengan pelanggan kami untuk menyediakan strategi penjenamaan yang komprehensif untuk menyasarkan khalayak dengan tepat. Dengan menyediakan penyelesaian All in One dengan pasukan profesional untuk anda, kami mencipta dan mencadangkan kandungan yang meletakkan produk anda dengan betul untuk mendapat tarikan daripada khalayak sasaran.

Pengurusan FB & Instagram

Kami bekerjasama dengan influencer kami untuk menawarkan penyelesaian lengkap untuk ulasan produk kepada pelbagai pilihan khalayak sasaran dengan pelbagai strategi seperti siaran harian, kandungan baharu, pengurusan iklan dan ulasan bertulis yang teliti dan komprehensif.

Pendidikan Influencer

Kami melatih pelajar untuk berkembang maju dan cemerlang sama ada untuk platform langsung mereka sendiri di bawah bimbingan seumur hidup dan sokongan jurulatih berpengalaman dengan rekod prestasi yang terbukti.

PEMASARAN ACARA

Kami menganjurkan pelbagai acara untuk jenama anda bersama-sama dengan influencer kami dengan penyelesaian lengkap yang merangkumi pengurusan acara kepada pemasaran influencer dan pengalaman yang direka dengan teliti untuk peserta anda.

Perkhidmatan Pengurusan Tiktok

Kami merancang kandungan dan jadual harian dengan strategi pemasaran yang tidak senonoh di bawah kontrak berkala, menyediakan satu siri perkhidmatan seperti strategi pemasaran, rakaman video, iklan dan banyak lagi.

Perkhidmatan duta

Kami menganjurkan dan menjemput pengaruh/selebriti khas dari Malaysia & Indonesia sebagai duta untuk acara/projek anda yang membolehkan jenama anda berpotensi mendapat jumlah tontonan dan perhatian yang tinggi setiap bulan.

Pengurusan Bakat

Kami menyediakan dan mengatur pasukan pengurusan yang berpengalaman dalam menguruskan satu siri perkhidmatan dan bakat – Dengan perkhidmatan pengurusan dan penglibatan secara langsung sepanjang jadual sibuk anda untuk mempromosikan dan mendapatkan kesedaran tentang produk dan jenama anda.

Dapatkan Pelan Strategi Pemasaran Tersuai Anda!