Tentang Kami

Perkhidmatan Kami

Tentang Kami

Kami adalah platform pemasaran influencer utama di Malaysia yang menghubungkan jenama pelanggan dengan Influencer kami untuk memberikan pendedahan baru kepada jenama mereka. Platform kami ialah Instagram, Facebook, Tiktok, Twitter and Douyin.

Kami mempunyai lebih kurang 5000+ Influencer berbangsa Melayu dan Cina yang mempunyai pengikut sehingga 10 juta orang untuk bekerja memasarkan jenama pelanggan dan lebih daripada 350+ kes & testimoni yang berjaya telah kami hasilkan. Selain pemasaran influencer, kami juga menyediakan perkhidmatan fotografi produk, talent servis, pendidikan influencer untuk membina Key Opinion Leader (KOL).

Kami di Influenyou berbangga dengan perkhidmatan hebat yang kami sediakan, dan kami bersedia untuk melayani anda 24/7.

Perkhidmatan Kami

Tentang Kami

Kami adalah platform pemasaran influencer utama di Malaysia yang menghubungkan jenama pelanggan dengan Influencer kami untuk memberikan pendedahan baru kepada jenama mereka. Platform kami ialah Instagram, Facebook, Tiktok, Twitter and Douyin.

Kami mempunyai lebih kurang 5000+ Influencer berbangsa melayu dan cina yang mempunyai pengikut sehingga 10 juta orang untuk bekerja memasarkan jenama pelanggan dan lebih daripada 350+ kes & testimoni yang berjaya telah kami hasilkan. Selain pemasaran influencer, kami juga menyediakan perkhidmatan fotografi produk, talent servis, pendidikan influencer untuk membina Key Opinion Leader (KOL).

Kami di Influenyou berbangga dengan perkhidmatan hebat yang kami sediakan, dan kami bersedia untuk melayani anda 24/7.

Pasukan Hebat Kami

Kami Ada Penyelesaian

Pakar di sebalik tabir.

INFLUENCER5-min

Casstine Chin

Pengasas & CEO

Jane Doe

Pengasas

John Doe

Khidmat Pelanggan

Hubungi Kami Sekarang Dan Tuntut Konsultasi Percuma anda

INFLUENYOU INFLUENCER PLATFORM PEMASARAN ATAS TALIAN TERBAIK DI MALAYSIA
INFLUENYOU INFLUENCER PLATFORM PEMASARAN ATAS TALIAN TERBAIK DI MALAYSIA

Pengasas Kami

KORANG pernah dengar nama 'Influenyou Influencer'? Bagi sesiapa yang belum pernah dengar atau punya perniagaan kecil atau sederhana, ini adalah berita baik untuk korang. Sebagai seorang usahawan, adakah anda merasakan ada kalanya anda berasa agak 'blur atau kem otak' apabila cuba memikirkan cara untuk mengembangkan produk/jenama anda ke pasaran yang lebih besar?

Sis kami di sini ingin berkongsi dengan anda, Influenyou Influencer, platform pemasaran selebriti dalam talian terbaik di Malaysia yang boleh membantu anda mengembangkan perniagaan anda.

Sebagai pengasas platform pemasaran selebriti dalam talian melalui agensi Influenyou Influencer, Casstine telah membantu banyak perusahaan kecil dan sederhana mempromosikan jenama mereka secara global dan menjadi terkenal berdasarkan pengalamannya untuk berurusan bagi mencapai jualan yang lebih besar dan lebih praktikal. Casstine juga telah membantu lebih daripada 400 usahawan untuk mendapatkan lebih banyak jualan dan menguntungkan juga membawa mereka berjaya mempromosikan perniagaan mereka dengan lebih cekap.

Casstine pernah bekerja di sebuah syarikat yang hanya 'makan gaji' dan menimba banyak pengalaman semasa bekerja di sana selama 9 tahun dan telah memenangi banyak anugerah perkhidmatan prestasi sebagai pekerja. Tetapi untuk mendapatkan kepuasan dalam dirinya, pada tahun 2020, Casstine memutuskan untuk bekerja sambilan dalam talian sebagai selebriti Internet.

Lebih masa, Casstine menjadi lebih bermotivasi, dan sebagai seseorang yang suka mencabar dirinya dengan kemahiran dan idea baharu, mempunyai idea untuk memulakan perniagaannya sendiri. Selepas tempoh percubaan yang panjang berdasarkan pengalaman praktikalnya, Casstine memutuskan untuk menubuhkan syarikat pemasaran Internet selebritinya sendiri.

Pada mulanya, Casstine melakukan segala-galanya sendiri tanpa bantuan, dan dia merasakan ia tidak mencukupi untuk mengembangkan perniagaan dalam taliannya, tetapi dia tidak pernah berputus asa. Akhirnya pada masanya, dia membina platform pemasaran selebriti dalam talian yang profesional dan telah melancarkan banyak pemasaran selebriti yang inovatif dan dalam talian bersama-sama perkhidmatan sokongan, menggunakan pelbagai cara dan gaya.

Sejak itu, Casstine telah berusaha untuk menaikkan nama perniagaannya di pasaran dengan pelbagai produk dan menerima pelanggan yang berbeza dari semasa ke semasa untuk mendapatkan perkhidmatan mereka sebagai pengurus jualan.

Oleh itu, Casstine amat menyedari banyak masalah yang dihadapi oleh peniaga. Oleh itu, Casstine memberikan nasihat profesional dan penyelesaian yang sesuai, melalui semakan awal dan perbincangan. Strategi ini membolehkan peniaga mengelak daripada membuat keputusan yang berpotensi membawa risiko dalam perniagaan mereka.

Sebab mengapa Casstine berjaya adalah kerana dia tidak pernah teragak-agak untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan dengan tawaran perkhidmatan tambahan mereka. Melihat pelanggannya menjadi sangat berpuas hati dengan perkhidmatan dan taktik promosi yang berjaya, idea dan kemahiran inovatif Influenyou, kemudian memperoleh khalayak yang lebih besar dalam industri dalam talian, adalah pencapaian yang paling memuaskan untuk Casttine.

Sepanjang tahun, Casstine secara aktif bertindak balas terhadap kebimbangan pelanggan setiap hari. Beliau komited untuk mengawasi setiap butiran dalam perkhidmatan pra-jualan dan selepas jualan untuk memastikan kualiti, dan memuaskan pelanggan adalah matlamat penting sebagai asas yang kukuh untuk pembangunan jangka panjang syarikat.

Casstine berkata dalam industri ini, perkara yang paling penting ialah mempunyai kesabaran dan sikap profesional, dan adalah perlu untuk mempunyai pemahaman yang mendalam tentang latar belakang jenama. Dan dia merasakan, setiap produk atau perkhidmatan yang dipromosikannya, dia akan mengkaji dan memahaminya sebaik mungkin untuk mengubahnya menjadi titik jualan yang disesuaikan dengan rancangan jualan yang lengkap. Kemudian Casstine akan mengkaji dengan teliti keperluan dan matlamat setiap peniaga/usahawan, dan menyediakan pelan promosi yang paling sesuai.

Influenyou agak baharu dalam dunia dalam talian, seperti burung pipit kecil, tetapi ia mempunyai sayap yang kuat untuk terbang di atas. Influenyou mempunyai penyelesaian pemasaran selebriti Internet yang komprehensif dan tepat, yang memenuhi sepenuhnya keperluan promosi pelanggan dengan gaya berbeza dan dengan cepat memenangi hati peniaga.

Pada masa hadapan, Casstine mengimpikan untuk terus mengembangkan perniagaannya untuk membina platform pemasaran yang lebih kukuh, lebih profesional dan sistematik, serta menumpukan dirinya sepenuhnya untuk membantu pelanggan mencipta nama dan mencapai kejayaan yang luar biasa dalam perniagaan mereka.

Adalah satu rahmat kerana kami juga menerima banyak ulasan kerja daripada Influenyou daripada Casstine. Sedikit sebanyak, Casstine juga boleh membantu usahawan dalam memasarkan dan mempromosikan produk/perkhidmatan mereka.

Bagi mereka yang ingin mendapatkan perkhidmatan pemasaran dalam talian, anda boleh menghubungi Casstine melalui kenalannya yang disediakan di bawah.

Khidmat Servis: https://influenyou.com.my/
Contact: https://linktr.ee/influenyou